GREEN SOLUTION

CONEIX-NOS

Som una empresa amb seu a Barcelona dedicada des de fa 20 anys, a la fabricació, venda i instal·lació de gespa artificial d'última generació per a zones residencials i decoratives.

SOBRE NOSALTRES

GREEN SOLUTION és una empresa líder en serveis de jardineria, paisatgisme i gespa artifical a Catalunya.

Amb més de 20 anys d' experiència dins del sector, en GREEN SOLUTION oferim sempre el concepte qualitat/preu que els nostres clients reclamen, i donant un servei complet i personalitzat.

Oferim una gran gamma de gespa artificial

GREEN SOLUTION està dedicada a la distribució i instal·lació de gespa artificial i reformes d'àtics, terrasses i jardins.

Oferim responsabilitat, serietat i qualitat a tots els nostres clients amb una àmplia experiència que ens avala, l'assessorarem en qualsevol projecte per reformar el seu jardí, terrassa o àtic.

Aconseguir la satisfacció en els nostres clients és el nostre objectiu i és un repte continu, estem sempre pendents d'oferir el millor producte en gespa artificial amb la millor qualitat i amb un servei personalitzat.

Tenim un equip professional amb molts anys d'experiència, especialitzats en instal·lació de la gespa artificial en jardins, àtics i terrasses.

Els nostres instal·ladors buscaran la millor solució per a la instal·lació de la seva gespa artificial, buscant materials amb qualitat comprovada, assolit disseny i innovació tecnològica, juntament amb una acurada instal·lació que ens permetin oferir-li un servei clarament diferenciat.

EL NOSTRE MÈTODE

en GREEN SOLUTION fem servir materials de primera qualitat, perquè, gràcies a la professionalitat dels nostres instal·ladors, els treballs siguin minuciosos i amb acabats perfectes.
Som distribuïdors oficials de AURORA GRASS, la gespa ecològica líder al mercat espanyol.

I a més oferim...

QUALITAT

Tota la nostra gespa artificial és fabricada a Europa i amb els millors materials, complint els estàndards de fabricació europees.

PREU

Millors preus en gespa artificial i sense competència, garantim el millor producte i preu, la nostra gespa artificial és de la major qualitat.

GARANTIA

Tots els models de la nostra gespa artificial té una vida de més de 100.000 persones. 15 anys, imagina el temps i diners que estalviarà durant aquest període.

Si ho prefereixes, deixa les teves dades i et truquem nosaltres

Camps marcats amb * són requerits